Magyar English Deutsch  
Főoldal  |   Segítség  |   Magunkról  |   Kapcsolat  |   Partnereink

Belépés
  
Keresés
> Keresési feltételek törlése
Tájegységek

Bakony
     Bács-Kiskun
     Békés
     Fejér
     Komárom-Esztergom
     Nincs megadva
     Somogy
     Veszprém
     Zala

Déli part
     Somogy

Északi part
     Bács-Kiskun
     Vas
     Veszprém
     Zala

Zala megye
     Zala Foglalás és ajánlatkérés 

midiTOURIST-Badacsony
Cím: 8261 Badacsony, Park u. 53.Email: csaba@miditourist.hu
Web: www.miditourist.huTelefon: (87)431-028
Fax: (87)431-614

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Természeti szépségei, kultúrtörténeti emlékei, valamint nemzetközi hírű borai évtizedek óta vonzzák az üdülni és kirándulni vágyó vendégeket. Badacsony a Balaton északi partvonalának nyugati medencéjében fekszik. Az üdülőkörzet központja a hegy déli, a tóba félszigetszerűen benyúló lábánál, Badacsony vasútállomás körül alakult ki. Innen terjeszkedett tovább, magához kapcsolva a hegy többi kedves falvait: Badacsonytomajt, Badacsonylábdihegyet, Badacsonytördemicet.

megnövekedett idegenforgalom hívta életre magán utazási irodánkat, melyet 1982-ben midiTOURIST néven alapítottunk. Badacsony központjában az Egry sétány 3.sz.alatt májustól szeptember végéig, a Park u.53.sz.alatt pedig egész évben nyitva tartunk, hogy bármely évszakban vendégeink rendelkezésére állhassunk. Célunk, hogy az idelátogató vendégeknek mindenben segítséget, információt nyújtsunk, a szállástól a programokon át az ingatlanvásárlásig.

Szolgáltatásainkat is e szerint alakítottuk:
SZÁLLÁSBIZTOSÍTÁS (nyaralók,apartmanok,privátszobák,panziók)
PÉNZVÁLTÁS, VALUTAELADÁS, forint-visszaváltás
SZERVEZETT PROGRAMOK (egész napos kirándulások, vidám esti szórakozások, szüreti felvonulás)

Aktív pihenésre, sportolásra is számtalan lehetőség adódik:
kerékpározás (kerékpárkölcsönzés az irodánál, hagyományos és sportkerékpárok)
teniszezés (teniszpályabérlés ütővel, labdával)
gyalogtúrák útvonalajánlatokkal
lovaglás kezdőknek és haladóknak, lovastúrák a környéken
szörfözés (szörfbérlés Badacsonytomaj strand)
vitorlázás (vitorlásbérlés)

Barangolás közben megismerkedhetünk a környék jellegzetes építészetével, a hagyományt őrző apró falvak kultúrájával, nevezetességeivel. Éppen ezért nem csak a nyári fürdési szezonban érdemes Badacsonyt és környékét felkeresni. Tavasszal a táj újjászületése invitál bennünket a természetbe, az ősz csodálatos színpompával és a szüret vidám hangulatával ajándékoz meg bennünket. A szőlőtermesztés már ősidők óta meghatározza az itt élő emberek életét.A lankás oldalú hegy meleg lejtőire az első szőlőskerteket, gyümölcsösöket még a rómaiak telepítették. Őseink pincére présházat raktak, hogy megőrizzék a táj hagyományait. így lett borairól híres-neves e csodálatos, bazaltsapkás badacsonyi hegy. Azóta is éltetője a szőlő e vidéknek. Hagyománnyá vált, hogy szeptember második hétvégéjén 2 napos karnevállal nyitjuk meg a borvidék legfontosabb eseményét, a szüretet. Kezdetét veszi a szőlőszedés, mustpréselés, majd az édes nedű a boroshordókba vándorol, hogy kiforrva, megérlelődve várja a következő szezon vendégeit.

Szolgáltatásaink körét folyamatosan bővítjük.
1992-től az INGATLANKÖZVETÍTÉS is egyre meghatározóbb szerepet játszik irodánk profiljában. Teljeskörű ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket, a tájékozódástól, az ingatlan kiválasztásától az adásvételi szerződés megkötéséig. Kínálatunkban 200 - 300 ajánlat szerepel: lakóház, nyaraló, panzió,építési telek, szőlőterület, pince, üzlet, vendéglő stb. Egész éven át mindig friss, naprakész információval állunk ügyfeleink rendelkezésére!
Szeretnénk, ha Badacsonyt és környékét minél többen megismernék, mert e gyönyörű hegyes-völgyes vidék számtalan olyan helyet rejt, melynek megismerése egy életre szóló élményt jelent és biztosítja az igazi pihenést, feltöltődést. Engedjék meg, hogy Ranolder János püspök szavait idézve kívánjuk Önöknek, hogy érezzék jól magukat nálunk, s elégedettségüket adják tovább barátaik, rokonaik, ismerőseik körében.