Magyar English Deutsch  
Főoldal  |   Segítség  |   Magunkról  |   Kapcsolat  |   Partnereink

Belépés
  
Keresés
> Keresési feltételek törlése
Tájegységek

Bakony
     Bács-Kiskun
     Békés
     Fejér
     Komárom-Esztergom
     Nincs megadva
     Somogy
     Veszprém
     Zala

Déli part
     Somogy

Északi part
     Bács-Kiskun
     Vas
     Veszprém
     Zala

Zala megye
     Zala Foglalás és ajánlatkérés 

Smiling House Ifjúsági és Sport Tábor
Cím: 8313 Balatongyörök, Horgász u. 2.Email: janov58@gmail.com
Web: www.gyorokitabor.huTelefon: 06-20/380-9635
Fax: 06-83-546-068

Bevezető

Ifjúsági és sporttáborunk Balatongyörök központjában az üdülőfalu főterétől kb. 300m-re, közvetlenül a vízparton található. Így az összes szórakozási lehetőség könnyen elérhető. Pl.: hangulatos éttermek, pizzéria, fagylaltozó, ajándékbolt, programiroda.

Bemutatkozás

A tábor területén kialakított piknik parkban lehetőség nyílik grillezésre, bográcsozásra. A 24.000 m2 alapterületen, a 8 nagyméretű faház, a büfé, társalgó, mind a vendégek kényelmét szolgálják.

Minden faház fedett terasszal rendelkezik és négy, külön megközelíthető, ötágyas szobából áll. Minden szobához tartozik zuhanyzó WC-vel és kézmosóval. A maximális befogadó képesség 150 fő.

A sportolni vágyókat füves futballpálya, asztalitenisz várja, kívánság szerint aerobic órát tartunk. Az aktív pihenést és szórakozást a strandon található szolgáltatások biztosítják: kajakok, kenuk, vitorlások, vízifoci, strandröplabda, játszótér, büfék stb.

Szörf, vitorla és tenisz tanfolyamokon vehetnek részt az érdeklődők, melyek elvégzése és sikeres vizsgatétel után nemzetközi bizonyítványt szerezhetnek. A tanfolyamokat a Holiday Sportcentrum biztosítja, mely 1995 óta a Balaton part legnagyobb szörf, vitorlás és tenisz oktatási központja.

A szakoktatók - igény esetén animátorok - illetve a motoros mentőfelügyelet mind az iskolások zavartalan tanulásáról, nyaralásáról gondoskodik. A kiépített kerékpárutak biztonságos túrák szervezésére kínálnak lehetőséget. Alkalom nyílik a lovas sport megismerésére és gyakorlására egyaránt. Igény szerint üvegcsiszoló mester ismerteti az érdeklődők számára az üvegcsiszolás és a gravírozás technikáját.

Keresőszavak

szállás, szálláshely, ifjúsági tábor, sport tábor


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0