Magyar English Deutsch  
Főoldal  |   Segítség  |   Magunkról  |   Kapcsolat  |   Partnereink

Belépés
  
Keresés
> Keresési feltételek törlése
Tájegységek

Bakony
     Bács-Kiskun
     Békés
     Fejér
     Komárom-Esztergom
     Nincs megadva
     Somogy
     Veszprém
     Zala

Déli part
     Somogy

Északi part
     Bács-Kiskun
     Vas
     Veszprém
     Zala

Zala megye
     Zala Foglalás és ajánlatkérés 

Felüdülés Turistaszálló-Zamárdi
Cím: 8621 Zamárdi Felső, Knézits u. 16.Email: feludules@gmail.com
Telefon: 0670-398-7260

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Zamárdi-felső a Balaton fővárosától, Siófoktól kb. 10 km-re található üdülőterület, mely nyugodt pihenést és izgalmas programokat tartogat a nyaralni, táborozni, kirándulni, sportolni vagy tanulni vágyók számára.

Bemutatkozás


A kőházakból álló épületegyüttes a Fejér Megyei Pedagógus Szakszervezet tulajdona, mely kb. 3500 m2 parkjával, kíváló megközelíthetőségével (busz, vonat, kerékpár) a Balaton partjától 200 m-re, kulturált körülmények között kínál olcsó táborozási és nyaralási lehetőséget. Az erdei iskolai programokhoz előzetes megbeszélés alapján programvezetőket, túravezetőket, előadókat: a nyelvi illetve sporttáborokhoz tanárokat, edzőket biztosítunk.
Autóbuszos, hajós kirándulásokat kérésre leszervezünk. Nagylétszámú csoportok jelentkezésénél speciális kedvezmények megegyezés szerint. Elhelyezés 2-10 ágyas szobákban. Étkezés helyben.
Siófok 15 km-es partszakaszával a Balaton leghosszabb települése, partsávja összefüggő üdülőövezetet alkot. Siófok a déli part fővárosa és a könnyű nyári szórakozások központja.
A szálló rendkívül kedvező helyen fekszik: 200 méterre a vízparttól és kb 2 percnyi sétára a Zamárdi-felső MÁV állomástól, közvetlenül a balatoni kerékpárút mellett, így az üdülő és a környékbeli nevezetességek könnyen megközelíthetők vonattal, busszal, kerékpárral és hajóval.
Az 5 épületből és egy hatalmas udvarból álló turistaszálló 90 fő befogadására alkalmas és kitűnően megfelel osztálykirándulások, nyári táborok, erdei iskolák, sporttáborok, nyelvi táborok szervezésére.


Keresőszavak

szállás, szálláshely, turistaszálló, zamárdi szállás,