Magyar English Deutsch  
Főoldal  |   Segítség  |   Magunkról  |   Kapcsolat  |   Partnereink

Belépés
  
Keresés
> Keresési feltételek törlése
Tájegységek

Bakony
     Bács-Kiskun
     Békés
     Fejér
     Komárom-Esztergom
     Nincs megadva
     Somogy
     Veszprém
     Zala

Déli part
     Somogy

Északi part
     Bács-Kiskun
     Vas
     Veszprém
     Zala

Zala megye
     Zala Foglalás és ajánlatkérés 

Mandulás Bor és Vendégház-Mindszentkálla
Cím: 8282 Mindszentkálla, Hrsz 030/15.Email: info@mandulasvendeghaz.hu
Web: www.mandulasvendeghaz.huTelefon: 0620-441-3139

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Vendégházunk a csodálatos Káli-medencében, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, Mindszentkálla településéhez tartozó Harasztos dombon helyezkedik el. Az 5 hektáros bekerített birtokot vendégeink a „nyugalom szigetének” említik. Kapcsoljon ki és érezze jól magát nálunk, feledkezzen meg egy rövid időre a nagyvilág zajáról.A terület nagyságának és változatosságának köszönhetően mindenki megtalálja itt a számára legmegfelelőbb pihenési és szórakozási lehetőséget, az éppen érő gyümölcsfák termésből kedvükre válogathatnak vendégeink.Ha felsétálunk a dombtetőre a Káli-medence gyönyörű látképe tárul elénk, sőt, a dombok közül a Balaton vize is megcsillan. Privát kilátónk még tökéletesebbé teszi a látványt.

Bemutatkozás

A házban 3 lakrész került kialakításra. A légkondicionált lakrészek két szobából és egy fürdőszobából állnak. A szobákban LCD televízió, szoba hűtőszekrény és bútorszéf szolgálja az önök kényelmét. A kényelmes matracokon ALOE VERA-s fedőmatrac teszi még pihentetőbbé az alvást. A fürdőszobák zuhanykabinosak, hajszárítóval felszereltek. A szobákba minden vendégünknek törölközőt készítünk be.
A Mandulás lakrészben 4 fő elszállásolására van lehetőség, a beállított kihúzható kanapén további 2 fő helyezhető el.
A Szőlő lakrészben 4 főt tudunk elhelyezni.
A Kedvenc lakrészben a nagyobb szobát 2 fő számára alakítottuk ki, a kisebb szobában a kihúzható kanapén további 2 fő részére van lehetőség.A ház mindkét oldalán teraszok vannak, melyek alkalmasak napozásra, jó kis beszélgetésekre. Napozóágyakat biztosítunk.
Az udvarban homokozó, lengőteke és mobil medence szolgálja a gyermekek szórakozását, a felnőttek kipróbálhatják magukat a tárcsasütésben és bográcsozásban.

Keresőszavak

szállás, szálláshely, vendégház, mindszentkállai szállás,