Magyar English Deutsch  
Főoldal  |   Segítség  |   Magunkról  |   Kapcsolat  |   Partnereink

Belépés
  
Keresés
> Keresési feltételek törlése
Tájegységek

Bakony
     Bács-Kiskun
     Békés
     Fejér
     Komárom-Esztergom
     Nincs megadva
     Somogy
     Veszprém
     Zala

Déli part
     Somogy

Északi part
     Bács-Kiskun
     Vas
     Veszprém
     Zala

Zala megye
     Zala Foglalás és ajánlatkérés 

Kis lldikó Lak Balatonfenyves
Cím: 8646 Balatonfenyves, Hermann Ottó utca 4.Email: gyula1953@gmail.com
Telefon: 06-30-964-8460 ,06-30-395-3270

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

> Szilveszterkor is kiadó!
Balatonfenyves legnagyobb szabadstrandja a település központi részén működik, a vasútállomástól a partra vezető utca végén jobbra és balra is elnyúlik. A teljes hossza kb. egy kilométer, a szélessége szakaszonként változik.
A strandon ingyenesen lehet használni a játszótereket, öltözőket, WC-ket, valamint hidegvizes zuhanyzókat.
A strand területén több büfé és más üzlet található különböző szolgáltatásokkal (lángos, palacsinta, pizza, hamburger, hot-dog, egytál ételek, fagylalt, jégkrém, koktélbár stb.) Különösen az állomástól induló Vachott utca parti végén bőséges a kínálat.
Jöjjön el hozzánk,legyen a vendégünk!

Bemutatkozás

Csendes családias üdülőhely? hangzik Fenyves szlogenje, mely jellemzi, és amit a kiváló elődök hagytak számunkra örökül, így annak megőrzése nem csak lehetőség, de kötelezettség is.Itt a Balaton-partnak a dél-nyugati végein a nyugalom, a csend volt mindig is a jellemző, melyet névadónk a település keleti felét kísérő fenyves mindig is egy kicsit vadregényessé, különlegessé tett. Balatonfenyves idilli hely a pihenők számára, gyönyörű a panoráma a vízparton, jöjjön és töltsön itt pár napot garantáltan visszavágyik és ismerőseinek is garantáltan ajánlani fogja. Számos hírességnek, celebnek van itt nyaralója, szerintem nem véletlenül. A szabadstrandok kulturáltak, mai igényeknek megfelelnek, büfékkel, gyermek játszóterekkel ellátva. Szobáink tisztaságával garantáltan elégedett lesz, rendezett kertünkben grillezés és bográcsozás biztosított. Ezenkívül a konyha felszereltsége biztosítja a főzés lehetőségét. Tágas nappali alkalmas akár csoportos tévézésre vagy egyéb szórakozásra. Sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját néhány felejthetetlen nap eltöltéséhez.

Keresőszavak

szállás, szálláshely, balatoni szállás, A szállás felszereltsége:

>>TV
>>Grill
>>Pótágyazható
>>Gyermekkedvezmény
>>WIFI
>>Bicikli tárolható
>>Főzési lehetőség
>>Konyha
>>Hűtő
>>Mikro sütő