Magyar English Deutsch  
Főoldal  |   Segítség  |   Magunkról  |   Kapcsolat  |   Partnereink

Belépés
  
Keresés
> Keresési feltételek törlése
Tájegységek

Bakony
     Bács-Kiskun
     Békés
     Fejér
     Komárom-Esztergom
     Nincs megadva
     Somogy
     Veszprém
     Zala

Déli part
     Somogy

Északi part
     Bács-Kiskun
     Vas
     Veszprém
     Zala

Zala megye
     Zala Foglalás és ajánlatkérés 

Tuja és Madárdal Vendégházak-Lajoskomárom
Cím: 8136 Lajoskomárom, Móricz Zs. u. 14.Email: reizinger.etelka@invitel.hu
Web: http://www.tuja.atw.huTelefon: 06-30/254-5319
Fax: 06-25/240-744

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Lajoskomárom a Mezőföld szívében, a Balatontól 20km-re fekvő 2500 lakosú fiatal falu. Lakosságát betelepített horváth és sváb családok alkotják. Tervezett, széles, virágos, gyümölcsfákkal telepített utcáival, egyedülálló közbiztonságával már alapításakor is látványfalunak épült. Itt még olyan tiszta a levegő, hogy az erős városi dohányosok is felére csökkentik napi adagjukat. A színeket valóban lehet látni, nincs füstköd, ami tompítaná őket. A madarak és a természet egyéb hangjait nem zavarja semmi.

Bemutatkozás

A nálunk pihenni vágyók általában érkezést követően egy napig csak alszanak. A természetbe kirándulni vágyók, emlékezetes túrákat tehetnek akár gyalogosan, akár vendégházaink kerékpárjaival. A Balaton 20 km-re, Székesfehérvár 50 km-re, Siófok 30 km-re van tőlünk. Közvetlen környékünkön több lovas paradicsom található. 5 halastó várja a horgászni vágyókat. A Fülöp-hegyi pincesorunkon valódi borokkal, igazi ízekkel találkozhatnak. Mindezeket a természeti, geológiai előnyöket ötvöztük a falusi vendéglátás családias hangulatteremtésével vendégházaink építésekor. Vendégházaink valóban minden igényt kielégítő, komplett apartmanok. A legmodernebb hőszigetelési technológia biztosítja a nyugodt pihenés minden feltételét A vendégházhoz tartozó 750 négyszögöles telek, gondozott kertjével, füves domboldallal, a telek végében csörgedező kis csermellyel kiváló példája az emberhez méltó környezetnek. Egyszóval, ha valahol, itt valóban fel lehet töltődni.

Keresőszavak

szállás Lajoskomárom, szálláshely Lajoskomárom , vendéglátás, vendégház Lajoskomárom, idegenforgalom, homokozó, hinta ping-pong asztal, tollaslabda pálya, kerti grillsütő-étkezővel, korlátlan kerékpárhasználat Rehabilitációs és Welness lehetőségek: infraszauna kabin;szakképzett gyógy- és fürdős masszázs; gyógytorna; Kerten kívüli lehetőségek: 5 horgásztó; Balaton 20 km-re, Siófoki termálfürdők egész évben, csodálatos kirándulási lehetőségek, nagyvadleses kirándulások